Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda yatmak

Rüyada karda yatmak

Rüyada karda yatmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda yatmak gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Rüyada karda yatmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Rüyada kardan ev yapmak bir araya geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda oynamak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarot kartları görmek dertlerinin biteceğine, kasasının daha çok para dolacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda emeklemek çok büyük özgüven kazanacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işarettir.

Rüyada karda denize girmek rakiplerinin üzüleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada karda kaybolmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle karda yürümek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments