Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur su görmek

Rüyada çamur su görmek

Rüyada çamur su görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, dertlerinden arınacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamur su gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Rüyada akan çamurlu su görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Rüyada evde çamurlu su görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada çamurlu su dökmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde çamurlu su görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazançlı işlere girileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu su görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu su süpürmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, makama ve rızka sahip olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu suyu temizlemek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments