Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sığınmak

Rüyada birine sığınmak

Rüyada birine sığınmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada birine sığınmak gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada birine sığınmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polise sığınmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye sığınmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiye sığındığını görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sorunların atlatılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulur.

Rüyada yağmurdan sığınmak insanlara olan güvenin artacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine inanılır.

Rüyada karakola sığınmak işinde yükseleceğine, sabit geliri olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir eve sığınmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak kırılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments