Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye abdestsiz girmek

Rüyada camiye abdestsiz girmek

Rüyada camiye abdestsiz girmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, rütbe edineceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine işarettir.

Rüyada camiye abdestsiz girmek gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada abdest almak camiye girmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdestsiz camiye girmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada camiye abdestsiz girmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ikinci bir şans vereceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulur.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusunda abdest almak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, şansının döneceğine, zararının büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments