Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide mum görmek

Rüyada camide mum görmek

Rüyada camide mum görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide mum gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada camide mum görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kalp kırıklığı olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Rüyada camide mum yakmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, yeni bir iş bulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada mumun söndüğünü görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada mum söndüğünü görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada mum yaktığını görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mumlu pasta görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Rüyada kilise mumu görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada beyaz mum almak günlerinin güzelleşeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments