Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide kavga ettiğini görmek

Rüyada camide kavga ettiğini görmek

Rüyada camide kavga ettiğini görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, gelirin tükeneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Rüyada camide kavga ettiğini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Rüyada camide kavga etmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet eder.

Rüyada camide kavga görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, güç ve para kaybedeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işarettir.

Rüyada camide et yemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide dua ettiğini görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments