Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, helal ekmek yeneceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada bir yakınıyla kavga ettiğini görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet eder.

Rüyada yakınının kavga ettiğini görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınlarının kavga ettiğini görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının kavga ettiğini görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yakınlarıyla kavga ettiğini görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments