Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide iftar açmak

Rüyada camide iftar açmak

Rüyada camide iftar açmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide iftar açmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada camide iftar açmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, herhangi zarara uğramayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada birini iftara çağırmak rahat nedir öğreneceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına inanılır.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iftar etmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada iftara çağırmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iftara davet edildiğini görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iftar yemeği vermek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek korkularının üzerine gideceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments