Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftar sofrası hazırlamak

Rüyada iftar sofrası hazırlamak

Rüyada iftar sofrası hazırlamak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kariyerinin yükseleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak türlü musibetlere uğrayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yanlış adımlar atacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iftar sofrası kurmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada iftar yemeği vermek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Rüyada birini iftara davet etmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iftar yemeğine gitmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iftar daveti vermek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada camide iftar açmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, geri plana düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments