Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftar etmek

Rüyada iftar etmek

Rüyada iftar etmek makbul olan mallara kavuşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iftar etmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iftar sofrası kurmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada iftara davet edilmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada iftara davet edildiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, işveren pozisyonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini iftara çağırmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına işaret eder.

Rüyada iftara misafir davet etmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet eder.

Rüyada iftar yemeği vermek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments