Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami dolaşmak

Rüyada cami dolaşmak

Rüyada cami dolaşmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, işlerin başına geçeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada cami dolaşmak gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada caminin etrafında dolaşmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde dolaşmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada cami dolaşmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cami etrafında dolaşmak zamanının boşa gideceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölülerin arasında dolaşmak iyi bir zanaatkar olunacağına, belaya ve derde düşeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak tüm düzenin alt üst olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebekle dolaşmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments