Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin etrafında dolaşmak

Rüyada caminin etrafında dolaşmak

Rüyada caminin etrafında dolaşmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sıhhat ve moral bulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada caminin etrafında dolaşmak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada cami etrafında dolaşmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin etrafında dolaşmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak elindeki işi rayına oturtacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada caminin etrafını temizlemek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, mallarının artacağına rivayet eder.

Rüyada cami etrafında kalabalık görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kötü haberler alınacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada cami dolaşmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami içinde dolaşmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada etrafında balık görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments