Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan merdiven görmek

Rüyada camdan merdiven görmek

Rüyada camdan merdiven görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada camdan merdiven gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada cam merdiven görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada camdan merdiven görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam merdiven çıkmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada cam merdivenden çıkmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada buzlu merdivenden inmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek merdivenden inmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek ödeme güçlü çekeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments