Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falında fil görmek

Rüyada kahve falında fil görmek

Rüyada kahve falında fil görmek huzurlu bir insan olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında fil gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Rüyada kahve falında fil görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada falda fil görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada kahve falında deve görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve falında melek görmek zararların telafi edileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kahve falında yol görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kahve falında göz görmek hayalkırıklığı duyacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalettir.

Rüyada kahve falında kedi görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kahve falı kapatmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments