Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan düşen birini görmek

Rüyada camdan düşen birini görmek

Rüyada camdan düşen birini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ayıplanacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada camdan düşen birini gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada cam bardak düşürmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin camdan düştüğünü görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet eder.

Rüyada camdan düşen birini görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada camdan düşen bebek görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına yorulur.

Rüyada camdan düşeceğini görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Rüyada eşinin camdan düştüğünü görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kazancının çok düşeceğine inanılır.

Rüyada camdan düşerken görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments