Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın künye ve yüzük görmek

Rüyada altın künye ve yüzük görmek

Rüyada altın künye ve yüzük görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada altın künye ve yüzük gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada altın künye ve yüzük görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kola altın künye takmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve künye görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada altın künye hediye almak günahtan temizlenmeye, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada altın künye bulmak insanlar tarafından ayıplanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada koluna altın künye takmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada kolunda altın künye görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, refaha erişileceğine rivayet eder.

Rüyada altın bebek künyesi görmek moralin bozulacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments