Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe asılı çamaşır görmek

Rüyada ipe asılı çamaşır görmek

Rüyada ipe asılı çamaşır görmek çalışıyorsa terfi alacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, umutlarının kırılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada ipe asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada ipte asılı çamaşırlar görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada ipte asılı beyaz çamaşır görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipte çamaşır asılı görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine inanılır.

Rüyada ipe asılmış çamaşırlar görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipte asılı çamaşır görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada ipe asılı çamaşır görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, mali krize gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments