Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılmış çamaşırlar görmek

Rüyada asılmış çamaşırlar görmek

Rüyada asılmış çamaşırlar görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asılmış çamaşırlar gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Rüyada asılan çamaşır görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır asılı görmek küfürlü söze, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipte asılı çamaşırlar görmek vaaz ve nasihate, hayırlı günler yaşayacağına, hanesine güneş doğacağına inanılır.

Rüyada temiz asılı çamaşır görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek eğlenceli günler geçireceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, canının ve malının garantide olacağına rivayet eder.

Rüyada telde asılı çamaşır görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, zorlukların baş göstereceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada evde çamaşır asılı görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde asılı çamaşır görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments