Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum gibi altın görmek

Rüyada kum gibi altın görmek

Rüyada kum gibi altın görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum gibi altın gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kum gibi altın görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kum içinde altın bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi kum görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada altın kum görmek verimin her geçen gün artacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumdan altın görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine tabir olunur.

Rüyada kumun altında kalmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kum altında kalmak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments