Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır ipi almak

Rüyada çamaşır ipi almak

Rüyada çamaşır ipi almak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada çamaşır ipi almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır ipi asmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır ipi almak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır ipinin koptuğunu görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz çamaşır ipi görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipte asılı çamaşırlar görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet eder.

Rüyada ipte yıkanmış çamaşır görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments