Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipte yıkanmış çamaşır görmek

Rüyada ipte yıkanmış çamaşır görmek

Rüyada ipte yıkanmış çamaşır görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kazancının yerine gelmesine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada ipte yıkanmış çamaşır gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ipte yıkanmış çamaşır görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çamaşır ipi görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ipten çamaşır toplamak husumetlerin başgöstereceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada çamaşır ipi görmek ev içinde mutluluğun artacağına, yeni işlere gireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret eder.

Rüyada ipe çamaşır görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, gelirin tükeneceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments