Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır ipinin koptuğunu görmek

Rüyada çamaşır ipinin koptuğunu görmek

Rüyada çamaşır ipinin koptuğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kazanç elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır ipinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada ipe çamaşır görmek malların çoğalacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipte beyaz çamaşır görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır ipinin koptuğunu görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işarettir.

Rüyada ipte yıkanmış çamaşır görmek fesada bulaşacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına inanılır.

Rüyada çamaşır ipi bağlamak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, arkadaştan görülecek faydaya, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada ipten çamaşır toplamak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ipte temiz çamaşır toplamak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments