Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam taktırmak

Rüyada cam taktırmak

Rüyada cam taktırmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada cam taktırmak gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada eve cam taktırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada cam taktırmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının altın taktığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada eve kapı taktırmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin inci taktığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzük taktığını görmek işinden uzaklaşacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments