Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye vermek

Rüyada altın kolye vermek

Rüyada altın kolye vermek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada altın kolye bozdurmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada altın kolye takan birini görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, üzüntülü haberler alacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada altın kolye saklamak büyük bir parasızlık yaşanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine altın kolye vermek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük altın kolye takmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, sağlık problemleri içinde olacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, üzgün olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye düşürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments