Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kapı görmek

Rüyada cam kapı görmek

Rüyada cam kapı görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işarettir.

Rüyada cam kapı gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada camsız kapı görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan kapı görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına inanılır.

Rüyada cam kapı görmek işlerin günden güne daha da artacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Rüyada kapı camı kırmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada camlı kapı görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada cam kapı kilitlemek sıkıntıların biteceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kapıdan geçmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kapı silmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments