Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bilezik görmek

Rüyada cam bilezik görmek

Rüyada cam bilezik görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada cam bilezik gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada cam bilezik görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik hediye almak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezikler görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığının da yerine geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik kazanmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada hediye bilezik takmak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik satmak işlerinin gelişme göstereceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada çatlak bilezik görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik altın yüzük görmek ayıplanacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments