Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye kopması görmek

Rüyada altın kolye kopması görmek

Rüyada altın kolye kopması görmek çok iyi işler yapılacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işarettir.

Rüyada altın kolye kopması gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada altın kolye hediye vermek sonuçtan memnun kalacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Rüyada altın isimli kolye görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük ve kolye görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada altın renginde kolye görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada altın kolye çaldığını görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Rüyada altın gümüş kolye görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, tatsızlık olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye yüzük görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, önemli atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments