Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalıp kaçmak

Rüyada çalıp kaçmak

Rüyada çalıp kaçmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendini yiyip bitireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çalıp kaçmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Rüyada altın çalıp kaçmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalıp kaçmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para çalıp kaçmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, itibar kaybedeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek eksiği kendinde bulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulur.

Rüyada başka işte çalıştığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada çalınan eşyayı bulmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun çalındığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek huzur ve mutluluk bulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments