Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalınan eşyayı bulmak

Rüyada çalınan eşyayı bulmak

Rüyada çalınan eşyayı bulmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Rüyada çalınan eşyayı bulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada çalınan eşyayı bulmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük borçlar alacağına işarettir.

Rüyada evinin eşyalarının çalındığını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine inanılır.

Rüyada çalınan eşyanın bulunduğunu görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşya çalınması görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada evden eşya çalındığını görmek varolan borçların ödeneceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret eder.

Rüyada evin eşyalarının çalındığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada eşyası çalınmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments