Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalınan eşyayı geri almak

Rüyada çalınan eşyayı geri almak

Rüyada çalınan eşyayı geri almak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çalınan eşyayı geri almak gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada çalınan eşyayı geri almak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada çalınan parayı geri almak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada çalınan malı geri almak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para çalıp geri vermek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyalarını geri almak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin eşyalarının çalındığını görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada çalınan eşyayı bulmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada evden eşya çalındığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments