Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden eşya çalındığını görmek

Rüyada evden eşya çalındığını görmek

Rüyada evden eşya çalındığını görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, güzel günler yaşanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden eşya çalındığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada evden eşya çalındığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, kırılacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarının çalındığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada evden eşya çalınması görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada evindeki eşyaların çalındığını görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalınan eşyayı geri almak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Rüyada çalınan eşyayı görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada eşyaları çalınmak kötü durumların ortadan kalkacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada eşyası çalınmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, asık yüzlerin güleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments