Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak ve sigara görmek

Rüyada çakmak ve sigara görmek

Rüyada çakmak ve sigara görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çakmak ve sigara gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada çakmak ve sigara görmek yorulacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara ve çakmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara ve çakmak görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada zippo çakmak görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada birine çakmak vermek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, fakirlerin güleceğine, sabrını zorlayacağına rivayet eder.

Rüyada kazık çakmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments