Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak taşı görmek

Rüyada çakmak taşı görmek

Rüyada çakmak taşı görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, önemli sorumluluklar alacağına, şifa bulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çakmak taşı gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada çakmak taşı görmek durulacağına, farklı kişilerle tanışacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet eder.

Rüyada çakmak bulmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada birinden çakmak istemek takdir edileceği işler yapacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işarettir.

Rüyada çekiç çakmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Rüyada altın çakmak görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet etmektedir.

Rüyada çakmak hediye almak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Rüyada çakmak ateşi görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zippo çakmak görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, ayrılanların birleşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments