Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmaklar görmek

Rüyada çakmaklar görmek

Rüyada çakmaklar görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmaklar gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çakmağa gaz doldurmak onlara hocalık edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak hediye edildiğini görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta çakmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada altın çakmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada çakmak gazı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada çatı çakmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çakmak çaktığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments