Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak almak

Rüyada çakmak almak

Rüyada çakmak almak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada çakmak almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tasarruflar veya yatırımlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kırık çakmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı çakmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, ileriye gideceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada yumurta çakmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işaret eder.

Rüyada çakmaklar görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sorunlarının yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak ateşi görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çakmak ve sigara görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden çakmak almak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çakmak satın almak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments