Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak ateşi görmek

Rüyada çakmak ateşi görmek

Rüyada çakmak ateşi görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, büyük bir servete kavuşacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çakmak ateşi gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada çakmak ateşi görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada çakmakla ateş yakmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak ateş görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara ve çakmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada kibrit çakmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak ailevi sorunlar yaşanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Rüyada çakmak çaktığını görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak satmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments