Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl çadır görmek

Rüyada kıl çadır görmek

Rüyada kıl çadır görmek kişinin iyi hale geleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, borçlarını bitireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl çadır gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Rüyada kıl çadır görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz çadır görmek bol hayır duası alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada çadır yandığını görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işarettir.

Rüyada sirk çadırı görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işarettir.

Rüyada çadırın yandığını görmek önemli işler yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çadırda yatmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çadıra taşınmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çadır kurmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments