Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan cadı görmek

Rüyada uçan cadı görmek

Rüyada uçan cadı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, işlerini yoluna koyacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçan cadı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada uçan cadı görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada cadı bayramı görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada süpürgeli cadı görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada cadıyla kavga etmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cadı şapkası görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cadı olduğunu görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işaret eder.

Rüyada cadı olmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cadı yakmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments