Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cadıyla kavga etmek

Rüyada cadıyla kavga etmek

Rüyada cadıyla kavga etmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, ailesini kaybedeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada cadıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada cadıyla kavga etmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada cadı olduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada cadı görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına inanılır.

Rüyada cadı bayramı görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cadı şapkası görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına tabir olunur.

Rüyada süpürgeli cadı görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cadı süpürgesi görmek hayatının güzelleşeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cadıdan kaçmak iş hayatında sorun yaşanacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments