Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cadı olmak

Rüyada cadı olmak

Rüyada cadı olmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, daha çok dünya malı edineceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, art niyetli kişilere uyacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada cadı olmak gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada cadıdan kaçmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada cadı bayramı görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cadı kadın görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada cadı süpürgesi görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada cadı olmak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürgeli cadı görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada cadı yakmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cadı olduğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments