Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cadı olduğunu görmek

Rüyada cadı olduğunu görmek

Rüyada cadı olduğunu görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cadı olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Rüyada cadı süpürgesi görmek gülen yüzünün solacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cadı olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada cadı olmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada cadı yakmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalettir.

Rüyada cadıdan kaçmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada süpürgeli cadı görmek manevi olarak da yıpranacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada cadıyla kavga etmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, hayallerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada cadı öldürmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, büyük borçlar alınacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments