Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caddeden geçmek

Rüyada caddeden geçmek

Rüyada caddeden geçmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada caddeden geçmek gördüyseniz:

  • İlginç fikirler üretebilirsiniz.

Rüyada caddeden geçmek yeni bir işe gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada caddeden karşıya geçmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, doğru haber almaya, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada cadde geçmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık cadde görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kazançların artacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada ana cadde görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı cadde görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret eder.

Rüyada cadde süpürmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Rüyada büyük cadde görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments