Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caddede oturmak

Rüyada caddede oturmak

Rüyada caddede oturmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada caddede oturmak gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada caddede oturmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada gece caddede yürümek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada temiz cadde görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık cadde görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Rüyada caddeden karşıya geçmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada işlek cadde görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada cadde görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caddeden geçmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments