Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz cadde görmek

Rüyada temiz cadde görmek

Rüyada temiz cadde görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı işe, önün açılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz cadde gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Rüyada temiz cadde görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada gece caddede yürümek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Rüyada caddede yürümek kavgaların biteceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık cadde görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada cadde görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cadde süpürmek zenginliğini kaybedeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada caddeden karşıya geçmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada boş cadde görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments