Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu yolda düşmek

Rüyada buzlu yolda düşmek

Rüyada buzlu yolda düşmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada buzlu yolda düşmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada buzlu yolda düşmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada buzlu yolda koşmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı buzlu yolda yürümek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu yolda araba sürmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, geniş bir ev satın alacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada yolda buz görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu yolda kaymak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu yolda yürüdüğünü görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments