Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buza düşmek

Rüyada buza düşmek

Rüyada buza düşmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada buza düşmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada buzda düşmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek ondan şifa göreceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada buzda kayıp düşmek mesleğinde çok başarılı olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, adının her yerde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada buzun içine düşmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada buza basıp düşmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada buzdan kayıp düşmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işarettir.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu suya düşmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments