Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında tavuk görmek

Rüyada buzdolabında tavuk görmek

Rüyada buzdolabında tavuk görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada buzdolabında tavuk görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında tatlı görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabından yemek yemek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu buzdolabı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında kar görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, aklına giren şeytana uyacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabının devrildiğini görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments