Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabını açmak

Rüyada buzdolabını açmak

Rüyada buzdolabını açmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok başarılı işlere girileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, işinde de hep başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabını açmak gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada buzdolabı açmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada buzdolabını açmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada buzdolabı almak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabına balık koymak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında kurt görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında meyve görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabında köpek görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments