Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında bebek görmek

Rüyada buzdolabında bebek görmek

Rüyada buzdolabında bebek görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında bebek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Rüyada buzdolabında bebek görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında balık görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabını açmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabını silmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, bunun şans olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında kedi görmek duraklama yaşanacağına, ferahlık veren sözler duymaya, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada buzdolabında et görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada eski buzdolabı görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, şansının artacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments