Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında görmek

Rüyada buzdolabında görmek

Rüyada buzdolabında görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kazancın artacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında zeytin görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına inanılır.

Rüyada kırmızı buzdolabı görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabından su içmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabına koymak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini buzdolabında görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada küçük buzdolabı görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments